Abenduaren 11an, EA21 programaren
barruan, 2. Batxilerreko Biologiako ikasleekin irteera
egin genuen Zaldibira.
Jarduera hau landa eta itsas eremua bultzatzeko Eusko Jaurlaritzak
sortu duen HAZI korporazioak antolatutakoa zen eta Zaldibin 2 leku bisitatu
genituen. Lehenik, Euskaber enpresa eta
han Eusko labela duten Euskal Baserriko Arrautzak nola ekoiztu, ontziratu eta
merkaturatzen diren ezagutu genuen .Ondoren, Eusko label haragia ekoizten duen behi ikuilu bat bisitatu genuen.
EA21ko aurtengo gaia “Elikadura jasangarria” izanik irteera honen
helburua Euskal herriko kalitatezko produktuen ezaguera sustatzea eta geroko
kontsumitzaile arduratsuak sortzea zen. Gainera eta Biologiako ikasleak izanik
gaian ikasitakoa praktikan ikustea ere lortu dugu.
Comentarios
Publicar un comentario